Yritys

Yritys

Mercedes-Benz Autohuolto

Autohuoltomme on erikoistunut Mercedes-Benz autojen huoltoihin Oulussa. Vuonna 2016 huolletuista autoista 99% oli Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautoja. Keskittymällä vain yhteenä merkkiin, olemme kasvattaneet ammattitaitomme hyvin korkeaksi. Huollamme tällä hetkellä noin 30 Mercedes-Benz autoa päivittäin.

Varaosamyynti

Oma maahantuontimme varmistaa laadukkaat osat asiakasystävälliseen hintaan. Maahantuontimme kattaa niin alkuperäiset Mercedes-Benz osat kuin laadukkaat tarvikevaraosat  muun muassa Keski-Euroopasta ja USA:sta. Laajasta valikoimasta olemme tutkineet ja valikoineet vain laadukkaat tuotteet.  Kattava henkilö- ja pakettiautojen varaosavarastomme mahdollistaa nopean toimituksen ympäri Suomen.

Laaja varastomme kattaa varaosat ja tarvikkeet Mercedes-Benz -henkilö- ja pakettiautoihin. Meiltä löytyy kattava valikoima erikoisosia niin vanhempiin kuin uusimpiinkin malleihin.

Yrityshistoria

M-B Osa Oy on vuonna 2000 perustettu Mercedes-Benz varaosiin, tarvikkeisiin ja huoltoon erikoistunut liike.

Vuonna 2008 M-B Osa Oy osti Oulussa vuodesta 1985 toimineen Car Centre Laasonen-autokorjaamon, mikä toimi tuolloin monimerkkikorjaamona, mutta oli erikoistunut pääasiassa Mercedes-Benz, Porsche ja Jaguar-autoihin.

Nykyään autohuoltomme palvelee teitä erikoistuneena Mercedes-Benz autohuoltona. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä niin varaosa- kuin autohuoltoasioissakin.

Laskutusosoite

M-B OSA Oy
16112680
PL 100
80020 Kollektor Scan

Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003716112680
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan
välittäjätunnukselle.