Ajankohtaista

23.11.2020

Olemme avanneet Oulun M-B Osan yhteyteen Pohjolan Autohuollon. Laadukkaaseen työhön ja kilpailukykyisiin hintoihin tyytyväiset asiakkaat ovat jo pitkään kysyneet meiltä muidenkin kuin Mercedes Benzien huolto- ja korjaamopalveluita. Pohjolan Autohuolto vastaa kysyntään, ja tarjoaa kattavat huolto- ja korjauspalvelut kaikille automerkeille.  

Uudessa huoltamossa jatkamme M-B Osan asiakkaille tutulla linjalla: palvelu on hyvää, laadukasta ja asiantuntevaa. Käytämme huolloissa alkuperäisiä varaosia tai OE-laatuisia varaosia, joilla on jopa kolmen vuoden takuu. Käytössämme ovat nostimet, nykyaikaiset työkalut, useimpien automerkkien sähköiset huoltokirjat ja diagnostiikkalaitteet. 

Kun haluat autosi kerralla kuntoon, tuo autosi paremman palvelun Pohjolan Autohuoltoon. Palvelemme Oulun M-B Osan yhteydessä Limingantullissa, osoitteessa Kallisenhaara 4.

https://pohjolanautohuolto.fi/ 

7.5.2020

Ylivieskan toimipisteessä kaikki varaosat* huollon yhteydessä -15%. Tervetuloa!

*Tarjous voimassa 31.5.2020 asti. Tarjous koskee vain varaosia huollon yhteydessä, ei työtä eikä nesteitä. 

1.4.2020

Huollata autosi nyt, maksa vasta elokuussa. 

1.3.2020

Avajaiset huomenna Keminmaassa! Korjaamo sijaitsee osoitteessa Teollisuuskylänraitti 10 (entinen Niemelän Auto). Voit varata huoltoja jo nyt soittamalla meille 08 613 9000 tai verkosta mbosa.fi/huolto/

23.2.2020

Keminmaan huoltopiste alkaa valmistumaan ja kohta päästään huoltamaan ensimmäisiä autoja siellä. Viralliset avajaiset ovat maanantaina 2.3.2020 mutta otamme jo nyt vastaan ajanvarauksia sähköpostilla keminmaa@mbosa.fi ja tarjouspyyntölomakkeen mbosa.fi/huolto kautta. 

10.1.2020

Avaamme Maaliskuun alussa uuden korjaamon Keminmaahan. Pysy kuulolla, kerromme lähipäivänä lisää!

15.12.2019

Avasimme joulukuun alussa Ylivieskaan uuden korjaamon osoitteeseen Hakatie 1, Kärkkäisen ja Citymarketin naapuriin. Toimimme samoissa tiloissa Autoliike Haanpää Oy:n kanssa. Tervetuloa kahville ja tutustumaan uusiin laitteisiin! 

Nyt olisikin hyvä hetki laittaa mersu talvikuntoon. Joulukuun ajan kaikki huoltojen yhteydessä ostetut varaosat 15% alennuksella. Voit varata huoltoajan joko soittamalla meille 08 613 9000 tai pyytämällä huoltotarjouksen osoitteesta mbosa.fi. Tervetuloa!

14.10.2019

Avasimme kuun alussa uuden huoltohallin Ouluun. Uudessa hallissa on aikaisempaa enemmän tilaa isommallekin kalustolle. Samalla haluamme kokeilla myös ilta-aikoja huollolle. Kysy rohkeasti lisää huollon vastaanotosta. Löydät meidät edelleen tutusta paikasta Limingantullista osoitteesta Kallisenhaara 4. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle!

uusi halli Kallisenhaara