Mercedes-Benz huolto Oulu

Mercedes-Benz huolto Oulu

Huoltomme on erikoistunut Mercedes-Benz autoihin. Vuonna 2018 huolletuista autoista 99% oli Mercedes-Benz henkilö- ja pakettiautoja. Keskittymällä vain yhteenä merkkiin, olemme kasvattaneet ammattitaitomme hyvin korkeaksi. Huollamme tällä hetkellä noin 30 Mercedes-Benz autoa päivittäin.

Suoritamme myös ASSYST-huollot (A-huolto, B-huolto yms) ja korjaukset käyttäen alkuperäisvaraosia tai laadukkaita OE-laatuisia tarvikeosia. Lisäksi käytössämme on useita Mercedes-Benzin Star-diagnostiikkalaitteita.

Oma maahantuontimme varmistaa laadukkaat osat asiakasystävälliseen hintaan. Maahantuontimme kattaa niin alkuperäiset Mercedes-Benz osat kuin laadukkaat tarvikevaraosat  muun muassa Keski-Euroopasta ja USA:sta. Laajasta valikoimasta olemme tutkineet ja valikoineet vain laadukkaat tuotteet.  Kattava henkilö- ja pakettiautojen varaosavarastomme mahdollistaa nopean toimituksen ympäri Suomen.

Takuu
Myönnämme osille ja työlle pitkän, jopa kolmen vuoden takuun. Kysy lisää myyjiltämme pitkästä takuusta.

Osamaksu
Meillä voit maksaa huollot myös laskulla jopa 2000 €:n saakka. Voit saada laskulle korotonta maksuaikaa jopa 60 päivää. Kysy lisää myyjiltämme.

Varaa aika huoltoon
Voit varata huoltoajan soittamalla meille (08) 3116 961 tai pyytää huoltotarjouksen oheisella lomakkeella. Kerrothan rekisterinumeron meille niin osaamme laskea heti oikeat osat huoltoon. 

Huollon tarjouspyyntö